Флаери (flyer) / Листовки, Дипляни, Брошури, Каталози

Brochures

 

Брошура – Брошурата (на френски: brochure, от brocher — зашиване), понякога наричана и памфлет е непериодично текстово книжно издание, представляващо малка книга, обикновено от няколко страници, без твърда корица.  Като обем, брошурата е от 8, 16 или повече страници, но винаги кратни на 4 което е подходящо при телово шиене.

 

Дипляна – също рекламен продукт който съдържа повече информация от флаера, но отново запазва ниската си цена както и сравнително малки размери. Дипляната представлява лист хартия, която се сгъва /бегова/ на една или няколко гънки и позволява използването на не традициони форми за по-креативно и по-иновативно представяне на Вашата фирма.

 

Флаер – Един от начините за бърза и масова реклама. Представлява малка информационна листовка в наситени и ярки цветове. Целяща широката аудитория тези малки хартийки могат да бъдат с едностранен или двустранен печат, съдържаща разнообразна информация – за презентиране на дейност или събитие, за нови услуги или намаление на стоки. Целта на флаера е да рекламира дадена услуга, продукт или промоция.

Най-често използвани формати:

  • 1/3 А4 — 99 × 210 мм
  • А5 — 148 × 210 мм
  • А6 — 105 × 148 мм
  • А7 — 74 × 105 мм