Брандиране

AstrasРЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ВСГ Вижън

е специализиран в брандирането на леки автомобили, ванове, микробуси, автобуси, лекотоварни и тежкотоварни камиони и др. Богатата цветова гама идва от  3M Scotchcal с дългогодишна гаранция.

Брандирането – иновативна идентичност и креативно послание към Вашите потенциални  клиенти, партньори и инвеститори. Брандирането на транспортни средства е най-ефективната форма на реклама, и  най-успешната маркетингова стратегия за успешно представяне на Вашата дейност.

Миниванът изработен за Спортен клуб по колоездене гр. Сливен от рекламна агенция ВСГ Вижън ЕООД, донесе успехи на състезателите ни в най-престижното колоездачно състезание за ветерани – Париж – Брест – Париж, провело се август месец и е на всеки 4 години, следващото такова ще бъде 2019 година.

 

busa

 

Тера Пасифик ЕООД гр. Сливен инвестира разумно в най-успешната маркетингова стратегия за успешно представяне на своята дейност. Със своят миниван фирмата е увеличила приходите си в последната година с близо 18%.

busаа

 

Фирма Systing-M Ltd. гр.Варна, наши дългогодишни клиенти ни питаха какъв е според нас оптималният вариант да привлекат максимален брой клиенти и да увеличат в пъти приходите си. Единият ни отговор беше социалните мрежи. А от другият са ни благодарни и до ден днешен.

 

systing2