Етикети

ДИЗАЙН И ПЕЧАТ НА ЕТИКЕТИ ОТ РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ВСГ ВИЖЪН

От дългогодишният ни опит знаем, че етикетът е като „смокингът“ на Вашият продукт. Колкото е по-стилен толкова е по-добре приет сред обществото. Етикетът е най-важния елемент за стила и визията на вашите продукти.
В практиката има много видове етикети, като основната разлика идва от тяхното приложение. Етикетите могат да се разделят на следните класове:

Етикети за храни и напитки

Еткети за козметика и лекарства

Етикети за дрехи

Текстилни етикети

Самозалепващи етикети

PVC етикети

Етикети за нехранителни стоки

Етикети за цени

Баркод стикери

Етикети за защита

Етикети за промоции

Най-често използваните материали за отпечатване на етикети са:

Самозалепна хартия – Най-масово разпостранените етикети. Самозалепващите хартии които се използват при тях могат да бъдат – гланцови, матови, метализирани и др. Намират най-широко приложение поради факта, че при тях няма ограничение от цветност и размер, а и ниската себестойнoст допринася този продукт да е най-предпочитан във всички сфери на промишлеността.

Термодиректни и термотрансферни материали
ВСГ Вижън ЕООД предлага специален продукт за създаване на такива етикети – Zebra ZT Barcode Принтер Pro. Чрез този продукт могат да се създават шаблони и да се печатат голямо количество етикети за съответния обект. Дизайнът се формира от операторите и практически няма ограничение за вида на етикета.
При печат може да се използва произволен принтер (лазерен или етикетиращ), произволна хартия и разположение на реквизитите. Също така може да се прави извадка на стоките, например етикети за всички стоки, които са били доставени по определен документ.Дават възможност за последващо отпечатване на променлива информация, било тя нанесена чрез термо-директен (TD), термо-трансферен печат (TT), цифров печат или електронни везни.

 

Синтетични Фолия PE, PP, Polyolefin и др.

/Полиестер (Polyester)

полиестера е подходящ при изисквания за температуро- устойчивост,износо-устойчивост.,химическа устойчивост, устойчивост на механични въздействия.

/Полипропилен (Polypropylene PP)

Polypropylene PP е подходящ при изисквания за влагоустойчивост и външни атмосферни условия.

/Полиетилен (Polyethylene PE)

e подходящ при изисквания за влагоустойчивост и когато са необходими прозрачни етикети.

 

1297331424581_ORIGINAL

 

Структурни Хартии – Използват се главно при ролен печат, подходящи са за последващо нанасяне на сито печат, сухо преге, топъл печат и др.

woodonwine

Mетализирани хартии и фолиа – Също подходящи за ролен печат, придават на етикетите по-запомнящ се и по-футуристичен вид, имат висока устойчивост и издръжливост на външни влияния.